2013年9月16日星期一

www.ncbfaa.orgimagesuggno.php ugg sko kil314

i | etter ugg fortsatt svært forsiktig krysset mot en Velver bygninger, selv forsiktig med å beregne hver Dragoon rustning nivå. En slik operasjon er helt energikrevende drift så mye som to kjørefelt, men de står for mindre enn det virker mye billigere. Zhang Peng Hvorfor skal vi gjøre? Nesten alle av publikum i den forstand av spillet fra begynnelsen, i særdeleshet, men også begynte å tenke på ukjent Bai Zhangpeng hvorfor. Faktisk er den virkelige grunnen veldig enkelt, fordi jeg tror Zhang Peng Guo tynn, fordi Zhang Peng ikke ønsker å miste spillet !

Selv om det ikke har mistet Murong for lang,uggs norge, men på denne tiden, Zhang Peng bevissthet, men har gjennomgått store endringer. Zhang Peng klart erkjenner at deres nivå ikke eier fantasi så høyt at han og anlegg rivaler det nivået, det er et stort gap, selv 2U, kan ikke spille av ordene i tilbakeholdenhet, etc. kan også finne egne svakheter kan lett slå seg selv. Grunnen til at suksessive seier før deres egne, er det bare fordi i noen respekterer andre og seg selv cheap ugg boots for mye forskjell, men vente til de er ute av stand til å få i disse områdene en overveldende fordel, vil mange hull bli utsatt, for eksempel Murong bare ta leve sitt eget ett par armer til å forstå nok til å slå sine egne premisser.

Kommer med sine egne unike styrker og motstandere konkurranse i denne forbindelse, var det mulig å vinne kamper. Selv Velver spiller absolutt ingen intuitiv forståelse, men fordi tillit Guo par tynne uggs australia si, så i begynnelsen av spillet, bare for å føle uggs australia handling og reaksjon er litt sterkere enn Velver styrker forstørret til det ekstreme, det det kan slå Velver. Så om det er så lite som en bonde, eller en Dragoon, Zhang Peng begge disse operasjonene så mye som mulig for å oppnå den ultimate.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论